capital t ft adelina thaqi 1 mengjes 2 8 Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
mc tanny ft don capital ushton beati 2 8 Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
g soldier capital t adalard ama numrin Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2po2 ft capital t mesazh pozitiv Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2po2 ft capital t mesazh pozitiv Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2po2 ft capital t mesazh pozitiv 2 7 Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2po2 ft capital t mesazh pozitiv Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2po2 ft capital-t-shoping (2Po2 ft Caiptal-t - Shopping) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
g soldier capital t adalard ama numrin Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
capital t ft immortel be happy Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
g soldier capital t adalard ama numrin Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2po2 ft capital-shoping hip hop ship remix (2Po2_ft_Caiptal-t__-_Shopping) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
capital-t & 2po2 & dafina-shume nalt (Capital-T feat 2po2 Duffy e -Shum Nalt (OFFICIAL VIDEO HQ)) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2po2 Dafina-shum nalt (Capital-T Feat. 2po2 Dafina - Shum Nalt.2oo9) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
CapitaL-T ft. 2po2 & Duffy'e-Shum Nalt (OFFICIAL MP3) by InaT-G (Capital-T feat 2po2 Duffy e -Shum Nalt (OFFICIAL MP3) by InaT-G) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
Capital-T Ft.dafina-Shum Nalet (Capital-T Feat. Dafina 2po2 - Shum Nalt) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
CaliTal-T ft 2Po2 & dafina-shuM nalT (Capital-T Feat. 2po2 Dafina - Shum Nalt) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
Capital T ft 2po2 ft Duffy e -Shum Nalt (Capital-T feat 2po2 Duffy e -Shum Nalt) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2p02 capiTal-T AdHurimi-Me3sazh Po0ziTiv (2Po2 ft. Capital-T - Mesazh pozitiv) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
Dafina Zeqiri Capital T 2po2-Shume Nalt (Shume Nalt - dafina zeqiri ft 2po2 capital) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
MoNi-- (Capital T feat 2PO2 Duffy - Shum Nalt ( by MONI )) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
MoNi-- (Capital-T Feat Adelina Thaqi - 1 Mengjes ( by MONI )) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
capital t & 2po2 & dafina shum nalt Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
.-. (Dafina Zeqiri Feat. Capital-T 2po2 - Shum Nalt (new 2009)) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
capital-t feat-shum nalt (capital-t feat. 2po2 dafina - shum nalt ) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
2 po 2 feat capital T & duffy-Shum Nalt (Capital-T feat 2po2 dhe Duffye -Shum Nalt) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
Capital-T ft 2po2 Duffy e -Shum nalt (Capital-T ft 2po2 Duffy e Shum nalt) Klik te djatht dhe "Save" -> Shkarko
Capital-T , 2po2, Dafina - Shum Nalt (remix)-Hiti 2oo9 (DJ caja ft Capital-T , 2po2, Dafina - Shum Nalt (remix))